Objavljena fotografija pretučenog Strugara, napadaču zadržavanje do 48 sati

Portal Nova.rs objavio je fotografije Petra Strugara, čije je lice u vidnim povredama i masnicama. Glumac Petar Strugar fizički je napadnut na salašu, nakon što ga je radnik imanja udario pesnicom.

“Zaustavio me je radnik salaša i misleći da nešto želi da me pita, zastao sam da ga saslušam. Bio je u vidno alkoholisanom stanju kada je krenuo ka meni da me udari. Cjelokupan incident prijavio sam policiji i to je sada u njihovoj nadležnosti”, rekao je glumac.

Podsjetimo, radniku na salašu, čiji je zakupac Petar Strugar, Ivanu G., juče je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova. Njemu je određen pritvor jer su povrede koje je nanio glumcu označene kao teške tjelesne povrede.

Kako Nova.rs saznaje, Strugar tek treba da ide na još jedan pregled kod ljekara, nakon čega će se konačno znati da li mora na operaciju. Glumac je tokom incidenta zadobio povrede nosa i jagodične kosti, ali prema saznanjima tog portala, zasad nije potrebna hirurška intervencija. Radnik je prethodno u izjavi brojnim medijima potvrdio da je nakon incidenta sa glumcem dao izjavu u policijskoj stanici.

“Tačno je da sam priveden, dao sam izjavu. Odmah nakon toga su me pustili. Uskoro idem ponovo, jer je u međuvremenu stigao ljekarski izvještaj o njegovim povredama. Samo sam ga zakačio po nosu, dijete od pet godina ne bih tako mogao da povredim”, rekao je radnik za Blic.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close