RADNIK KOJI JE NAPAO STRUGARA OGLASIO SE POSLE PRITVORA: Nisam ga udario po OKU, to je scenska šminka

Nakon što je izašao iz policijskog pritvora, Ivan G, radnik na salašu koji zakupljuje Petar Strugar, sa kojim se prije nekoliko večeri fizički sukobio, kaže da mu nije jasno kako je glumac dobio modrice na oku, budući da ga je on, kako tvrdi, udario u predelu vilice.

“Nisam zaposlen kod Strugara, već kod vlasnika salaša na kojem je Petar zakupio školu jahanja. Do našeg sukoba je došlo jer Strugar ništa ne radi i ne čisti za svojim konjima. Njega ništa ne zanima osim novca, neće ništa da radi, glumi zvijezdu, na salaš dođe samo da pokupi novac od škole jahanja, popije piće i ode”, rekao je Ivan.

“U štali u kojoj su njegovi konji danima je stajala kanta prepuna konjske balege koju on nije htio da isprazni. Čak je i sada ta kanta tamo. Ljudski sam mu prišao i rekao da sam svuda po imanju vidio izmet, čak i na cvijeću. Rekao sam mu da to mora da počisti, a on mi je odgovorio: “Važi”. Kasnije sam ga video kako sjeda na motocikl i kreće kući. Tada sam mu prišao i rekao: “Čovječe, nisi počistio ona go**a, a pošao si kući”, on se tada uhvatio za međunožje i rekao: “U, što me za**lje što nisam počistio.” Tada mi je pao mrak na oči i zakačio sam ga po vilici”,  kaže Ivan i tvrdi da ne vjeruje u Strugarove povrede.

“Nije mi jasno kako su mu konstatovane teške tjelesne povrede, kao i modrice na oku, gdje ga nisam ni pipnuo. On je glumac i siguran sam da je to scenska šminka, kao i da je cio proces montiran protiv mene”, tvrdi Ivan, koji je potom otkrio kako je nakon incidenta izgledao njegov prvi susret sa glumcem.

“Priveden sam i po hitnom postupku izveden pred sudiju, a vlasnik salaša me je posavjetovao da priznam krivicu kako bih dobio kućni pritvor. Kazna mi neće teško pasti, budući da živim na salašu, pa ću moći da radim. Čim sam pušten iz pritvora, narednog dana sam vidio Strugara. Imao je naočare za sunce i podrugljivo mi se smijao u lice. Očekujem da će me privatno goniti, ali koliko god da je poznat i slavan, vjerujem da je pravda spora ali dostižna i da je na mojoj strani”, kaže on i objašnjava da će i dalje raditi na salašu.

“Mom gazdi je jasno da sam vrijedan radnik, a to što me je zadržao na poslu govori da nisam ni agresivac ni pijanac kakvim Strugar želi da me predstavi. Samo sam se usudio da se suprotstavim jednom glumcu i sada se protiv mene vodi hajka”, navodi on.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close