RASPISAN TENDER: Obnavljanje Ulice Slobodana Škerovića na Draču - Volim Podgoricu

RASPISAN TENDER: Obnavljanje Ulice Slobodana Škerovića na Draču

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za rekonstrukciju Ulice Slobodana Škerovića na Draču čija je procijenjena vrijednost 314.049 eura.

Kako ističu u Glavnom gradu, radovi obuhvataju kompletnu rekonstrukciju navedene saobraćajnice, a odnose se na izvođenje pripremnih radova, ugradnju hidrotehničkih instalacija, elektroenergetsku infrastrukturu, tk kanalizaciju i javnu rasvjetu.

“Ponude se mogu podnijeti neposrednim podnošenjem na arhivu naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica, kao i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istu adresu, s tim što ponuda mora biti uručena od poštanskog operatora najkasnije do roka određenog za podnošenje ponude, radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom 12. oktobra do 13 sati. Otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od ovlašćenog lica, održaće se 12. oktobra u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice”, obavještavaju iz Glavnog grada.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com