NIKŠIĆANIN MOLI ZA POMOĆ: U požaru mu izgorio stan - Volim Podgoricu

NIKŠIĆANIN MOLI ZA POMOĆ: U požaru mu izgorio stan

Vukota Vuković, koji živi sam u ovom stanu u Ulici Jovana Cvijića, u životu je pomagao ljudima, pa se nada da će se dobro dobrim vratiti.

“Šta mi drugo preostaje nego da se nadam”, dodaje on.

U trenutku izbijanja požara, kako kaže, nalazio se ispred zgrade, dok ga komšije nijesu obavijestile šta se dešava. Čim je zapazio dim, ušao je u stan, a ni komšije koje su bile u tom trenutku pored njega nijesu mogle da ga spriječe, piše Onogošt.me.

“Imam 61 godinu i živim čitav život u ovom stanu, ovdje sam rođen. Ja sam lice sa inavaliditetom i živim od skromne penzije, koja je sad oko 240 eura. Zato sam prinuđen da molim građane dobre volje da mi pomognu”, kroz suze apeluje Vukota Vuković čiji je stan protekle subote uništen u požaru.

Iako je stan uništen, Vukota i sada, boravi u spavaćoj sobi.

Stanari apeluju da mu se pomogne jer kako kažu, Vukota ovo ne može sam.

“Ovo prvo treba da se očisti dobro, pa da bude tih dobrih ljudi, makar nešto da mu se pomogne. Ali sve prvo treba da se očisti. Mi ćemo mu pomoći kao stanari tu, ja ću se truditi sve to da organizujem. Drugo ne mogu ništa. On sam živi, primanja nikolika, on to ne može sam završiti nema šanse”, kazao je upravnik ulaza Milovan Danilović.

Svi privrednici, ljudi dobre volje i svi koji su u mogućnosti da pomognu Vukoti, mogu to učiniti na žiro račun Erste banke 540-32149064-53, a za inostranstvo ME2554oooooo3214906453.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com