Policija za petama Kontiću koji je zvijerski pretukao mladića i onesviješćenom mu lomio ruke - Volim Podgoricu

Policija za petama Kontiću koji je zvijerski pretukao mladića i onesviješćenom mu lomio ruke

Ivan Kontić (30), osumnjičen da je 24. avgusta u Novom Sadu pokušao da ubije M. M. (28), biće pronađen i uhapšen gdje god da se skriva, poručio je juče ministar policije Nebojša Stefanović.

Prema njegovim riječima, očekuje se da se Kontić uskoro nađe pred licem pravde, bilo da se “nalazi u Crnoj Gori ili nekoj drugoj zemlji”. On je istakao da se intenzivno radi sa policijama susjednih država i da Kontić nema gdje da se sakrije.

– On će se naći pred pravosuđem Srbije i biće kažnjen – naglasio je ministar. Kontić, koji je rodom Nikšićanin, zvjerski je pretukao M. M. i namjerno mu polomio ruke.

– Predmet je najprije bio u Osnovnom tužilaštvu, jer se Kontić sumnjičio za nanošenje teških povreda, ali je posle koordinacije predmet preuzelo Više tužilaštvo i pokrenulo istragu za teže krivično djelo, pokušaj ubistva. U nedelju su uhapšena dvojica njegovih pomagača – podsjeća sagovornik i dodaje da je za nasilnikom raspisana međunarodna potjernica.

Na video-snimku koji je dospio u javnost vidi se kako jedan mladić tuče drugog, a potom ga okreće na stomak dok on onesviješćen leži na podu i namerno mu svojim koljenima lomi ruke.

– Još se provjerava šta je motiv premlaćivanja – kaže izvor i dodaje da je oštećeni dva puta odbio saradnju s policijom. Napad se dogodio ispred kladionice u Novom Sadu u kojoj je Kontić bio direktor.

Odbjegli Kontić je inače i diplomirani pravnik i od januara je bio pripravnik u advokatskoj kancelariji. Osim toga, bio je reprezentativac Crne Gore u džudou.

1 komentar

  1. Nikad nije bio reprezentativac CG, samo se muvao po sali Akademika kao mlađi… Ne pišite neprovjerene info…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com