ISPALIO VIŠE HITACA U NIKŠIĆANINA: Šurak poznatog srpskog fudbalera ubica Ristića?

Vuk U. (32), koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak u beogradskom naselju Kaluđerica ubio ugostitelja Dragana Ristića Čađa (61), šurak je poznatog srpskog fudbalera, saznaje Kurir.

Izvor Kurira kaže da je sestra osumnjičenog udata za uspješnog sportistu, koji je igrao u poznatim srpskim, ali i stranim klubovima.

Presreo ga kolima

 

“Vuk je poznat po nadimku Kobac i ima dosije u policiji. Hapšen je više puta, čak i zbog teških krivičnih djela. Dovodio se u vezu s likvidacijama i ranije, ali nikada nije dokazano da je u njima učestvovao”, kaže izvor Kurira.

Podsetimo, policija je lisice Vuku U. i Filipu I. (30) stavila samo dan pošto je u Kaluđerici, nedaleko od kuće u kojoj je živio, ubijen vlasnik diskoteke “Hram” i restorana “Košuta” na Košutnjaku.

Sumnja se da je Vuk U. 10 septembra u Kaluđerici ispalio više hitaca u glavu i tijelo muškarca, koji je preminuo na mjestu. Prethodno, osumnjičeni je upravljajući “pasatom” udario u “audi”, za čijim je volanom bila žrtva. U trenutku kada je Dragan Ristić izašao iz automobila, osumnjičeni je u njega ispalio projektile, pobjegao, a potom zapalio “pasat”, saopšteno je iz MUP.

Drugi uhapšeni Filip I. sumnjiči se da je Vuku U. obezbijedio “pasat”, kao i automobil kojim je posle paljenja “pasata” u Mirijevu pobjegao.

“U zapaljenom automobilu pronađen je i pištolj s prigušivačem. Iako je vozilo prilično izgorjelo, prikupljeno je dovoljno dokaza koji ukazuju na to da je u njemu bio Vuk U.”, kaže izvor Kurira.

Dugo pod lupom

Prema njegovim riječima, brzom otkrivanju zločina pomoglo je to što Vuk U. već ima dosije, ali i to što je navodno bio pod lupom policije i u vrijeme kada je zločin izvršio.

“Provjerava se da li je učestvovao u izvršenju drugih teških krivičnih djela na teritoriji Srbije, ali i da li ga je neko angažovao da izvrši ubistvo”, kaže izvor iz istrage.

Stradali Dragan Ristić zvani Čađo bio je poznati ugostitelj. Porijeklom je iz Nikšića, ali je godinama živio i radio u Beogradu.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close