ABAZOVIĆ: Nikšić, nekada grad fabrika, zamro je lošim rukovodstvom vlasti DPS-a

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je danas u svoje lično i u ime partije koju vodi građanima Nikšića Dan opštine, 18. septembar.

U čestitki Abazović je podsjetio na dane kada je Nikšić bio prepoznat kao industrijski centar. ,,Nekada grad fabrika, zamro je lošim rukovodstvom i lokalne samouprave i vlasti DPS-a. Na vrhu prioriteta, u narednom periodu, moraju nam biti proizvodnja i privlačenje investicija”.

Kako je kazao, Nikšić, kao drugi grad po veličini u Crnoj Gori, zaslužuje mnogo savjesniji odnos prema njegovim prirodnim potencijalima: ,,Oni nisu ni upola iskorišćeni u cilju razvijanja grada pod Trebjesom. Zabrinjavajuće je i to što građani, posljednjih godina, sve više odlaze iz Nikšića. Time poručuju da u njemu ne vide budućnost, a to moramo ozbiljno shvatiti i djelovati što je prije moguće, kako bi se to promijenilo”.

Abazović je istakao da bi upravo iskorišćavanje bogatih prirodnih resursa zadržalo građane na područje Nikšića.

„Slavna prošlost Nikšića treba da bude podstrek za nove pobjede, zarad interesa svih građana. Vraćanje starog sjaja ovog grada mora biti glavni zadatak svakoga ko ima dobre namjere i ko u društvu želi da vidi istinske promjene. Nova vlast će brinuti o tome“, zaključuje lider URA u čestitki.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close