GEORGIEV: Bahata despotija diktatora Mila Đukanovića pala je na pravdi Boga

Kantautor i pjevač Vlado Georgiev poručio je da je ideja crnogorskog režima da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru više nego idiotska.

“Pošao sam da obiđem majku koja je bila u bolnici i na granici iznad Herceg Novog saznao sam da mi je zabranjen ulazak jer sam, kako tvrde, prijetnja za nacionalnu i unutrašnju bezbjednost. Nisam imao pravo glasa jer mi je 2006. nakon referenduma oduzeto državljanstvo Crne Gore i od tada sam samo državljanin Srbije. Neplanirano, ipak sam učestvovao na izborima, na malo drugačiji način. Vlasti su zapravo svojim potezom izazvali revolt kod ljudi i tako sami pozvali još glasača i po zasluzi izgubili su ove izbore, rekao je on.

Takvu vrstu gorčine dodaje, nikada nije osjetio.

“Stanje dubokog razočaranja i tuge u isto vrijeme. Vraćen sa praga kuće jer pričam drugačije nego što neko želi? To sam doživio kao najozbiljniji napad i odmah sam medijski uzvratio svom snagom. Digla se velika buka, taj potez vlasti je bio više nego sramota za Crnu Goru.

Trideset godina jedne mantre u raznim oblicima, jednog oligarha i diktatora je čitava epoha, jedan dugačak period i teško je to sve opisati u kratkim crtama. Nazovimo ovo padom bahate despotije na pravdi Boga. Na kraju, upravo se na Boga i crkvu obrušio isti taj despot Đukanović”, rekao je on.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close