TUČA U ISTRAŽNOM ZATVORU: Nedović (20) pretučen, polomljena mu vilica

Pritvorenik Lazar Nedović (20) sa Cetinja koji se nalazi u spuškom Istražnom zatvoru pretučen je juče, nakon svađe sa cimerima, saznaje Pobjeda.

Nedoviću su nanijete teške tjelesne povrede i prebačen je u Klinički centar Crne Gore, gdje bi trebalo da ude operisan.

Iz izvora bliskih istrazi, Nedovića su pretukli cimeri sa kojima dijeli sobu. Istražitelji su prikupili saznanja o ovom događu i uzeli izjave od pritvorenika, među kojima je i Mario Milošević, kojeg policija označava kao člana kavačkog klana.

Izvori iz istrage nijesu saopštili motiv napada na Nedovića, ali su kazali da su u sobi u kojoj se dogodio incident kavčani.

Nedović je u istrazi zbog sumnje da je član kriminalne organizacije koja se tereti za učešće u ubistvu Bogdana Milića na Cetinju.

Kao članovi kriminalne organizacije, prema stavu tužilaštva su cetinjani Mošo Paović (18), Lazar Nedović (20), Žarko Pejakovića (19), Petar Laličić (21) i Mitara Marković (25).

Milić je ubijen 11. juna prošle godine na Cetinju projektilima iz pištolja, ranjeni su Dragan Vušurović (33), Goran Vušurović (48) i Marko Vujačić (48).

Prema stavu tužilaštva okrivljeni su postali članovi kriminalne organizacije koju je formirala nepoznata osoba.

Istraga ukazuje da je Laličić zajedno sa Nedovićem direktni počinilac ubistva.

Prema sumnjama istražitelja, Nedović i Laličić nosili su silikonske maske i kačkete kada su ušli u kafić ,,Portun“ u samom centru grada i ispalili više hitaca u Milića i goste lokala.

Mario Milošević uhapšen u julu 2018. godine zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima Radomira Đuričkovića u septembru 2016. Godine i likvidaciji Miodraga Kruščića u podgoričkom naselju Stari aeodrom Miodraga Kruščića u maju 2018. godine. Protiv njega je podignuta ioptužnica za ubistvo Đuričkovića, gdje je označen kao direktni izvršilac, dok je istraga za ubistvo Kruščića u toku. I u tom slučaju sumnja se da je ispalio smrtonosne hice.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close