BEČIĆ: Država više nikada neće dozvoliti da kriminalci postanu dio sistema - Volim Podgoricu

BEČIĆ: Država više nikada neće dozvoliti da kriminalci postanu dio sistema

– Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, razgovarao je danas sa Nj.E. Janom Lundinom, ambasadorom Kraljevine Švedske.
Predsjednik Bečić poželio je srdačnu dobrodošlicu ambasadoru Kraljevine Švedske i upoznao ga sa postizbornim Sporazumom koji su sačinili i javno prezentovali nosioci tri pobjedničke izborne liste u Crnoj Gori.
Predsjednik Demokrata, kao predstavnik najjače političke partije u parlamentarnoj većini istakao je da će nova demokratska vlast biti pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna.
“Nastavićemo da jačamo naš spoljnopolitički kurs i ispunjavamo sve međunarodne obaveze kako bi se što brže integrisali u evropsku porodicu naroda”, kazao je Bečić.
On je istakao da će raditi pošteno, u skladu sa Ustavom i svim drugim pozitivnim propisima, te da će jedini njihov prihod biti plata i ništa mimo plate.
“Država više nikada neće dozvoliti da kriminalci postanu dio sistema, da upravljaju sistemom i koriste sistem za lično bogaćenje i očuvanje privilegija koje su sticali trodecenijskim kreativnim privatizacijama.
Crna Gora će konačno dobiti nezavisne institucije neopterećene balastima prošlosti kojima neće upravljati niko osim ljudi koji se nalaze na njihovom čelu”, zaključio je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.
Nj.E. Jan Lundin, ambasador Kraljevine Švedske, čestitao je predsjedniku Demokratske Crne Gore na sjajnom izbornom rezultatu. On je pozdravio izjave predsjednika Demokrata saopštene nakon izborne noći, sa posebnim osvrtom na jačanje spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore.
“Svaki izborni proces je korak naprijed za demokratiju, naročito ukoliko se izborii odvijaju u mirnoj i fer atmosferi”, zaključio je Jan Lundin, ambasador Kraljevine Švedske.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com