KNEŽEVIĆ: Zdravko Krivokapić da se izvini Vučiću - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Zdravko Krivokapić da se izvini Vučiću

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da se ne slaže niti podržava izjavu nosioca liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravka Krivokapića o navodnom poslovnom aranžmanu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u, kako navodi, projektu “Beograd na vodi”.
“Podržavam jedino istinu: a to je da je upravo Milo Đukanović dva dana nakon završenih izbora optužio Aleksandra Vučića da je najzaslužniji za njegovo rušenje, a onda i Srbiju, kao nastavak Garašaninovog Načertanija o “velikoj Srbiji”, istakao je Knežević u izjavi za Tanjug.

Reagujući na Krivokapićev intervju, Knežević je naglasio da je Đukanović iste optužbe na račun Aleksandra Vučića i Srbije ponovio i prije dva dana, zaprijetivši da će otići u šumu i braniti tekovine, kako je istakao, “njegovog lopovluka”. Zatražio je i da se Krivokapić, ako se ispostavi da ne govori istinu, izvini Vučiću.

2 komentara

  1. Knezevica kao umnog coveka te molim da se ne plekas u price”Mandiceve teoreme”O kakvom Vucic prica, tobos napada Milo njega i reciprocno da se budale pecaju, a u stvari tako jedan drugom pomazu… NIT JE SRBIJA VUCIC, NIT SU ONI ZARACENI… ne branite Vucic od Mila da se ne okliznete na tanak led… A to sto Mandic oce da nam predstavi njihovu prisnost, nas ne zanima…. Mi Srbi iz CG nemamo veze sa Vucicem, vec Milo

  2. Medojevicu, Mandicu, Knezevi i vama je isteko mandat gubite se vise sa vasim komentarima inpricama i Bogu ste dosadili vise

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com