Kristijanu prijeti godinu dana zatvora zbog prijetnji smrću - Volim Podgoricu

Kristijanu prijeti godinu dana zatvora zbog prijetnji smrću

Bivši robijaš Kristijan Golubović, trenutno učesnik rijalitija “Zadruga”, koji se emituje na televiziji Pink, prije nekoliko dana je u prenosu uživo javno prijetio smrću Staniji Dobrojević ako mu se ne izvini zbog toga što je rekla da on nije biološki otac svoje ćerke, zbog čega mu sada prijeti zatvorska kazna.

Prema članu 138 Krivičknog zakonika, Kristijanu Goluboviću preti i godinu dana zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti Staniji Dobrojević. Takođe piše i da Kristijan Golubović može dobiti novčanu kaznu.

Stanija Dobrojević je na Instagramu nakon toga objavila da je podnijela krivičnu prijavu protiv Golubovića.

“Danas je podnesena krivična prijava! U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mjere. Ugrožena mi je bezbjednost i život. Ovaj sukob je i počeo pod kamerama javno i datira od ‘Farme 6’. Hoću da se ovo riješi pred narodom, nacijom, kamerama: javno”, napisala je ona na Instagramu i dodala:

“Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam. A po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego meni samoj”, završila je Stanija svoje obraćanje.

Podsjetimo, posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je “Zabelu” 16. aprila ove godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplijenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Njemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com