KNEŽEVIĆ: Tražimo da nam Krivokapić objasni zahtjeve Abazovića koji su očigledno ranije dogovoreni

Jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, saopštio je da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara.

“Nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući MUP, Upravu policije, ANB, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo pravde. Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi,” naveo je Knežević u saopštenju.

On je istakao da je DF spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupstine iz redova Demokrata i da potpise kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

“Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucijenjeni i reketirani. To nijesmo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima,” zaključuje Knežević.

loading...
Tagovi

Slične Objave

3 komentara

  1. Neko je pare uzeo…a ko videcemo uskoro…
    Neko podriva prvobitnu ideju jedinstva , i zelje za promjenom na bolje za narod , i hapsenje pljackasa kojih ima previse i u vlasti i u opoziciji….plus krimi milje…

    Taj koji se prodao , i svi drugi prepoznati trebaju da budu javno ukazani za rusenje demokratije i nase buducnosti

    Sramota sta se radi zbog moci , niko ovdje ne razmislja prvo o ekonomiji i vladavini prava. Pa licne interese kad drzavi krene bolje.
    Svi bi odmah sebe prvo u fotelju

  2. Ti i ta gromada pored tebe ste olicenje svega loseg u nasoj politickoj sceni. A znas li jadan da se sjutra opet glasa ni ti ni koljenica ni medo ne bi glasa ponijeli!!! Sjedi tu i cuti pa za godinu dvije na fer izbore pa da vidimo koliko cete mandata ponijeti. Ja mislim da biste jedva 2 mandata. Za Zdravka, Dritana i Aleksu su ljudi glasali ne za vas, vi to dobro znate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close