JONICA: Jučerašnjim izborom Bečića za predsjednika Skupštine počinje parlamentarna demokratija u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

JONICA: Jučerašnjim izborom Bečića za predsjednika Skupštine počinje parlamentarna demokratija u Crnoj Gori

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica čestitala je Aleksi Bečiću, povodom izbora na funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore.

“U ime Socijalista Crne Gore i u svoje lično ime čestitam Vam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore. Vašim izborom na ovu značajnu funkciju započinju procesi koji će biti neizostavni dio istorije demokratizacije Crne Gore”, navela je Jonica u čestitki.

Dodala je da je juče otvorena nova stranica demokratskih procesa u Crnoj Gori, a uvjerena je kako kaže upravo zbog činjenice da je baš Bečić izabran na tu funkciju da će jučerašnji dan  biti označen i kao dan kada je istinski započela da postoji parlamentarna demokratija u Crnoj Gori.

“Sigurna da ćete uraditi sve da unaprijedite nivo političke kulture i kvalitet političkog dijaloga u najvišem zakonodavnom domu i obezbjediti da Skupština Crne Gore bude mjesto u kojem se istinski donose, a ne samo izglasavaju zakoni, upućujem vam iskrene čestitke i želim mnogo uspjeha u savladavanju značajnih izazova koji su pred Vama“, zaključuje se u čestitki.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com