Sergej Ćetković proglašen za pjevača godine - Volim Podgoricu

Sergej Ćetković proglašen za pjevača godine

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković i pored aktuelne pandemije ne prestaje da radi. Pored pjesama koje priprema za novi album, uveliko radi na serijalu za djecu “Nije a nego molim”.

To što su koncerti otkazani, ne znači da se Ćetovićeve pjesme manje slušaju, što najbolje potvrđuje nagrada koju je prije nekoliki dana dobio od Naxi radija za pjevača godine po izboru njihovih slušalaca.

“Ove godine proslavljam dvadeset godina muzičke karijere. Krenuli smo poletno početkom godine, od velikih koncerata u Zagrebu i Splitu, pa do Mostara i Banjaluke… imali velike planove za koncert u Beogradskoj Areni, ali nažalost desila se korona. Malo smo podigli ručnu i stavili sve ‘na ler’. Ovo vrijeme sada koristim za porodicu i sve ono što nisam stizao u prethodnom periodu. Što se tiče nagrade, obradovala me je već nominacija. Titula ‘pjevača godine’ za mene ima veliko značenje u ovoj godini. Cijela ova situacija podstakla me je da radim i pripremam nove pjesme, jer želim da se svojoj publici zahvalim na dugogodišnjoj podršci. Jedna od njih je i numera ‘Vratile se ptice’, objavljena ovog ljeta”, istakao je prilikom uručivanja nagrade u Naxi radiju Ćetković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com