DOBIJAO PRIJETNJE: Medojević podnio krivičnu prijavu protiv Podgoričanina i Cetinjanina - Volim Podgoricu

DOBIJAO PRIJETNJE: Medojević podnio krivičnu prijavu protiv Podgoričanina i Cetinjanina

Advokatski tim predsjednika PzP Nebojše Medojevića juče je  CB Podgorica podnio dvije krivične prijave protiv S.V. Iz Podgorice i V.V. sa Cetinja zbog prijetnji upućenih preko portala Borba.

“Na osnovu saznanja PzP-a, radi se o dugogodišnjim aktivistima DPS koji su prijetili u komentarima na vijest portala Borba “Medojević: Milo je vođa terorističke organizacije, ne brani on državu nego opljačkane milijarde”. Aktivisti DPS su uputili ozbiljne prijetnje po bezbjednost i život predsjednika PzP zbog javno iskazanih stavova da DPS treba zabraniti kao političko krilo mafije i terostičku organizaciju. Radilo se o reakciji predsjednika PzP na skandalozni intervju predsjednika DPS-a Mila Đukanovica gdje je javno prijetio formiranjem paravojnih formacija i oružanim nasiljem građanima Crne Gore”, navodi se u prijavi.

Iz te političke partije očekuju pravovremenu i efikasnu reakciju policije i procesuiranje aktivista DPS-a .

“Kao iednog od glavnih krivaca za svoj poraz lociraju predsjednika PZP. PzP poziva sve članove, aktiviste i simpatizere DPS-a da normalno i civilizovano prihvate poraz i volju građana i da ne izazivaju tenzije i konflikte. Moraće se svi navići na novu Crnu Goru”,kažu u Pokretu za promejne.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com