REAGOVALA AMBASADA: Srbija i CG da grade bratske i prijateljske odnose

Ambasada Republike Srbije u Crnoj Gori osudila je, kako navode, neargumentovane, netačne i zlonamjerne napade na Republiku Srbiju, predsjednika Aleksandra Vučića i Vladu, koji su se, kako ističu, nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori mogli čuti sa raznih zvaničnih i nezvaničnih adresa.

“Sa indignacijom odbacujemo sve takve navode i napade, te molimo i pozivamo sve političke aktere da zajednički gradimo i unapređujemo najbolje moguće bratske i prijateljske odnose između Srbije i Crne Gore”, navodi se u reagovanju Ambasade Srbije.

To, kako ističu, smatraju važnim i u interesu regionalne saradnje i evropskih integracija dvije države.

“Republika Srbija ostaje iskreni i posvećeni partner za politiku mira stabilnosti i saradnje. Sa indignacijom odbacujemo sve takve navode i napade, te molimo i pozivamo sve političke aktere da zajednički gradimo i unapređujemo najbolje moguće bratske i prijateljske odnose između Srbije i Crne Gore. To smatramo važnim i u interesu regionalne saradnje i evropskih integracija naših država. Republika Srbija ostaje iskreni i posvećeni partner za politiku mira stabilnosti i saradnje”, zaključuje se u reagovanju srpske Ambasade u Crnoj Gori.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close