NEVRIJEME U PODGORICI: Oborena stabla, oštećeni automobili, ekipe Zelenila na terenu (FOTO) - Volim Podgoricu

NEVRIJEME U PODGORICI: Oborena stabla, oštećeni automobili, ekipe Zelenila na terenu (FOTO)

Jako nevrijeme, obilne padavine i pojačan vjetar sa olujnim karakterom, koji su zadesili Podgoricu u noći između petka i subote nanijeli su veliku štetu na biljnom fondu na teritoriji Glavnog grada.

“Ekipe Zelenila na terenu su od sinoć i intezivno rade na saniranju šteta. Do sada je šteta sanirana na devet lokacija i to: Bulevar Revolucije (kod ANB-a), Ulica  Ivana Vujoševića br.5 i br. 29, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica 4. jula, Bulevar Save Kovačevića, Park Ivana Militinovića, Ulica Arhitekte Milana Popovića”, navode u saopštenju iz Zelenila.

Naveli su da su ekipe  i dalje na terenu i rade na uklanjanju oborenih stabala i odlomljenih velikih grana kako bi se obezbjedilo neometano odvijanje saobraćaja i kretanje pješaka.

Lokacije na kojima će danas biti završena sanacija su i: Bulevar Ivana Crnojevića (kod fonda PIO), Bulevar Save Kovačevića, kod Lepe Kate, Ulica Svetozara Markovića br.59, Bulevar Jovana Tomaševića (kod Ministarstva odbrane), Ulica Bracana Bracanovića, Ulica Vaka Đurovica i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog.

A.K.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com