Prvog dana prijave za specijalističke studije predalo 465 kandidata - Volim Podgoricu

Prvog dana prijave za specijalističke studije predalo 465 kandidata

Prvog dana prijave za upis na specijalističke studije Univerziteta Crne Gore, za studijsku 2020/21. godinu, ukupno je predalo dokumentaciju 465 kandidata na 19 fakulteta, odnosno 81 studijski program.

Prijave se podnose i u utorak, do 16.00 sati.

Podsjećamo, na specijalističke studije se mogu prijaviti kandidati sa završenim osnovnim studijama obima najmanje 180 ECTS kredita, iz odgovarajuće oblasti nauka ili umjetnosti, a koji su osnovne studije započeli prije studijske 2017/18. godine, u skladu sa zakonom.

Istovremeno, kandidati sa istim brojem kredita ( 180 ECTS), odnosno kandidati sa bečelor diplomom, mogu se prijaviti na raspisani Konkurs  za nove budžetske dvogodišnje master studije, po akreditovanom 3+2 reformisanom programu,  koji je u toku.

Detalji upisa na specijalističke studije precizirani su tekstom Konkursa koji se nalazi na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/87583-raspisan-konkurs-za-upis-na-specijalisticke-studije-univerziteta-crne-gore-za-studijsku-2020-21-godinu

Tekst Konkursa za master studije dostupan je na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/87739-raspisan-konkurs-za-budzetske-master-studije-prijave-elektronskim-putem

1 komentar

  1. Comfortably, the blog post is during truthfulness a hottest on this subject well known subject matter. I agree with ones conclusions and often will desperately look ahead to your updaters. Saying thanks a lot will not just be sufficient, for ones wonderful ability in your producing. I will immediately grab ones own feed to stay knowledgeable from any sort of update versions. Amazing get the done and much success with yourbusiness results!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com