ČETVOROGODIŠNJI BERANAC DOBIO NOVU TITULU: Viktor izabran za najljepšeg vilenjaka (FOTO) - Volim Podgoricu

ČETVOROGODIŠNJI BERANAC DOBIO NOVU TITULU: Viktor izabran za najljepšeg vilenjaka (FOTO)

Četvorogodišnji Beranac Viktor Đukić osvojio je neobičnu nagradu – izabran je za najljepšeg vilenjaka 2020. godine na manifestaciji koja je održana u Subotici, saopštili su danas iz Opštine Berane.

Kako ističu, kao i na dječjem svjetskom takmičenju ljepote u Turskoj prošle godine, kada je proglašen za najljepšeg dječaka na svijetu, Viktor je i sada imao podršku Opštine Berane za učešće na manifestaciji koju je organizovala priznata humanitarkaAnkica Orčić.

 

Savjetnik u Službi predsjednika opštine Berane Zoran Jojić istakao je na otvaranju manifestacije da su Berane i Subotica gradovi pobratimi.

“Ovakvi događaji mladim ljudima otvaraju brojna vrata u svijet i pružaju mogućnosti da vide “sve boje” u svojim najljepšim nijansama. Zato, samo hrabro dobra djeco. Možda je ovaj večerašnji događaj upravo vaš put za ostvarenje snova”, kazao je Jojić.

Plavokosi dječak iz Berana je time što je osvojio titulu najljepšeg vilenjaka za ovu godinu ponovo učinio ponosnim Berane i Crnu Goru.

“Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Berane i predsjedniku opštineDragoslavu Šćekiću na podršci, jer su po ko zna koji put pokazali da misle na najmlađe sugrađane i podržavaju njihove talente”, kazala je Viktorova majka.

 

Ona je pohvalila organizatore manifestacije u Subotici koji su ispoštovali sve preporuke nadležnih zbog situacije sa koronavirusom, kao i žiri koji je proglasio Viktora za pobjednika.

U muzičkom dijelu programa nastupili su pop pjevačica Zorana Pavić i njen kolega Renato Henc. Oni su bili i članovi žirija.

 

“Sam događaj je bio sastavljen iz tri segmenta – Vila Vina, Mali Vilenjak i bajka u bijelom posvećena nedavno preminiloj književnici Isidori Bjelici”, naglasili su u Opštini Berane.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com