IZREŠETAO GA U KAFANI: Srbiji izručen osumnjičeni za ubistvo Luke Radulovića - Volim Podgoricu

IZREŠETAO GA U KAFANI: Srbiji izručen osumnjičeni za ubistvo Luke Radulovića

Marko Đorđević (33), koji se sumnjiči da je u aprilu 2018. u beogradskoj kafani pred brojnim svjedocima Luku Radulovića (37), izručen je noćas Srbiji.

Đorđević je, podsjetimo, uhapšen prošlog ljeta u mondenskom ljetovalištu Mužin u blizini Kana u Francuskoj.

On je u Srbiju sproveden uz najveće mjere obezbjeđenja. Poslije saslušanja, sproveden je u pritvor.

Đorđević se sumnjiči da je 18. aprila 2018. na privatnoj proslavi u jednoj beogradskoj kafani prišao Raduloviću i u njega ispali nekoliko hitaca, a potom izašao iz lokala. Radulovića je ubio pred brojim svjedocima i njegovim prijateljima. Između ostalog, svjedok likvidacije bila je starleta Tamara Đurić, koja je stajala kraj njega. Kako je ispričala Radulović je bio njen blizak prijatelj, piše Blic.

Đorđević i Radulović su se nekoliko mjeseci prije zločina sukobili i potukli u drugom beogradskom lokalu. Iz tuče je navodno Radulović izašao kao pobjednik i Đorđević to nije mogao da mu oprosti. Posle ubistva pobjegao je iz Srbije, a kako su prenijeli francuski mediji, lociran je preko članova porodice koje je policija pratila. Navodno, boravili su u luksuznoj vili u blizini Kana, u kojoj su mu i stavljene lisice.

“U akciji je učestvovalo 15 policajaca, a akcija je bila teška jer su bili prisutni članovi Đorđevićeve porodice”, otkrili su oni tada.

Inače i osumnjičeni i žrtva od ranije su poznati policiji i hapšeni su više puta.

Ko je Luka Radulović

Luka Radulović bio je policiji poznat kao diler kokaina, ali pažnju javnosti na sebe je najviše skrenuo u septembru 2017. kada je automobilom isjekao kolonu u kojoj je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na Topčiderskoj zvezdi. Radulović je u Vučićevu kolonu uletio “bentlijem” Ivice Dragutinovića, poznatog fudbalera i bivšeg reprezentativca Srbije, koji je prethodno bio gost u jednoj diskoteci na Senjaku.

Radulović je radio kao jedan od pripadnika obezbjeđenja te diskoteke. Prethodno, takođe tokom 2017. godine, Radulović je hapšen i ekspresno osuđen za trgovinu narkoticima, nakon što je priznao djelo i sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal. Robiju, međutim, nije dočekao jer je ubijen 18. aprila.

1 komentar

  1. My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be exactly what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome weblog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com