KNEŽEVIĆ ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: Moj dosije nastao zbog afere “Koverta” - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: Moj dosije nastao zbog afere “Koverta”

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević nema dosije i nikada nije krivično odgovarao, poručio je on u odgovoru predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Odgovarajući na ranije optužbe Kneževića, Đukanović je sinoć za N1 saopštio da je riječ je o čovjeku koji je pod nekoliko optužnica Specijalnog tužilaštva u Crnoj Gori, i koji je do prije “deset ili 15 dana bio na međunarodnoj potjernici”.

“Jedini moj dosije nastao je pošto sam obznanio aferu Koverta”, rekao je Knežević, navodeći da ga, kako je rekao, zabavlja kada Đukanović njega naziva kriminalcem.

Knežević smatra i da Đukanović “još nije svjestan da je politička prošlost, pa se još drži retorike pronalaženje krivice u nekim silama istoka i zapada, koje su mu navodno radili o glavi”.

“Nije shvatio poruku Interpola da se radi o političkom procesu protiv mene i to u jeku kampanje koju je vodio za parlamentarne izbore. Ponavlja matricu o zavjeri crkve, međunarodnih faktora i velikosrpskog hegemonizma, kao da ne razumije da je sa tom retorikom izgubio izbore”, rekao je Kneežević.

Ponovio je da će doći u Crnu Goru, a da će Đukanović tada shvatiti “da više nema njegovih tužilaca i sudija koji su čuvali njegovu mafijašku organizaciju”.

“Moraće Đukanović da se suoči sa istinom da nije nedodirljiv i da više nema (Ivice) Stankovića i (Milivoja) Katnića da ga čuvaju i da montiraju procese onako kako ih on usmjerava”, kazao je Knežević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com