FK PETROVAC U DUBOKOJ KRIZI: Fudbaleri štrajkuju, mjesecima bez isplaćenih zarada - Volim Podgoricu

FK PETROVAC U DUBOKOJ KRIZI: Fudbaleri štrajkuju, mjesecima bez isplaćenih zarada

FK Petrovac u minulih 14 sezona nije ispadao iz prve lige, ali se sada suočavaju sa najvećom krizom u klubu u poslednjih 10 godina.

Osim rezultatske (dva boda iz šest mečeva), klub trese i finansijska, a igrači više ne mogu da telerišu neiplaćivanje zarada.

Fudbaleri prvoligaša sa stadiona pod Malim brdom su zbog toga odlučili da ne treniraju dok se situacija ne promijeni.

“Stupili smo u štrajk zbog neisplaćenih zarada i haotičnog stanja u klubu. Već nekoliko mjeseci ne primamo plate i bez jasnih smo naznaka kada će klub izmiriti obaveze koje ima prema nama. Opština Budva bila je mjesecima u blokadi, te su novčana sredstva koja su bila predviđena budžetom za naš fudbalski klub izostala, a kasnije promjene u strukturama upravnog odbora nijesu donijele nikakve promjene nabolje, tako da smo prinuđeni na ovakav potez i opravdano smo štupili u štrajk sa nadom da će se stvari ubrzo promijeniti i da će neko pomoći Petrovcu kao jedinom primorskom prvoligašu”, navodi se u obraćanju fudbalera Petrovca.

Petrovac je u srijedu poražen od Jezera (1:0) u sedmom kolu Telekom 1. CFL, nakon kojeg je prikovan za dno tabele, sa tri boda i utakmicom manje od Titograda.

Tim Nenada Vukčevića u nedjelju će gostovati Zeti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com