CREATIVE CUT: Obuka lica sa invaliditetom za sve vrste štampe i internet marketing - Volim Podgoricu

CREATIVE CUT: Obuka lica sa invaliditetom za sve vrste štampe i internet marketing

U okviru projekta Creative cut, koji je podržao Zavod za zapošljavanje Crne Gore, u toku je obuka osam lica sa invaliditetom u štampariji Lapis.

Projekt realizuje štamparija Lapis u partnerstvu sa NVO Montenegro Education.

Zaposleni koji se obučavaju za rad svih vrsta štampe, pokazuju veliko interesovanje kao i napredak.

Osim za sve vrste štampe, zaposleni se obučavaju i za marketinške aktivnosti, pisanje blogova kao i marketing na internetu.

U toku obuke koja traje pet mjeseci kandidati će biti osposobljeni za rad u štampariji, maloprodaji kao i za pisanje blogova i promociju proizvoda štamparije.

Žarko Ćirković, direktor Štamparije “Lapis” kaže da obuka protiče odlično te da je više nego zadovoljan kako napreduju zaposleni.

Po završetku obuke, lica sa invaliditetom će biti osposobljena za rad sa svim vrstama štampe, kao i za maloprodaju i onlajn promociju proizvoda.

Vesna Radojević, izvršni direktor NVO Montenegro Education naglasila je da je poznavanje web marketinga, i kreiranja web sadržaja neophodno za svakog ko se bavi bilo kakvom prodajom.

“Danas je internet mjesto gdje se može zaraditi i blogovanjem, ali i na mnogo drugih načina. Zaposlene ćemo obučiti osnovama izdrade i vođenja bloga, i uputiti ih kako da razvijaju brend na internetu. Kada savladaju osnove, ukoliko su zainteresovani, mnogo toga mogu naučliti i sami sa interneta”, kaže Radojević.

Nakon završetka obuke, jedan broj lica ostaće da radi u Štampariji “Lapis”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com