NIKŠIĆANKA IDE U BEJRUT NA SVJETSKO TAKMIČENJE TOP MODELA: Kao mala sam, satima, u haljinama i cipelama sa potpeticom pjevala, pozirala i igrala (FOTO) - Volim Podgoricu

NIKŠIĆANKA IDE U BEJRUT NA SVJETSKO TAKMIČENJE TOP MODELA: Kao mala sam, satima, u haljinama i cipelama sa potpeticom pjevala, pozirala i igrala (FOTO)

Ove godine od petog do 15. oktobra održava se World next top model u Bejrutu, a među najljepšim takmičarkama svijeta je i naša Ivana Čupić iz Nikšića.
Za portal Volim Podgoricu VOP, Ivana Čupić je rekla da se za ovo svjetsko takmičenje kvalifikovala prošle godine.
“Imali smo izbor prošle godine Miss Next Top Model Montenegro u Herceg Novom, na kom sam i pobijedila. Tako sam se kvalifikovala na World next top model u Bejrutu”, počela je Ivana priču za VOP.
Dodala je da zbog situacije sa pandemijom kako kod nas, tako i u svijetu pravi  luksuz što će se održati takmičenje.
“Uslijed novonastale situacije sa pandemijom, pravi je luksuz što će se takmičenje održati. Pokušavam i u svojoj državi i van nje da se sačuvam koliko mogu, iako smo mi druželjubiv narod, a i pomalo hrabriji nego što bi trebalo u ovakvoj situaciji”, kazala je Čupić.
Ona je rekla da su se organizatori potrudili da im omoguće bezbjednost od virusa korona na što moderniji način.
“Prikazan nam je čitav pomoćni materijal za bezbjednost od virusa korona u vidu pancira sa logom top modela, naočara i maski. Organizatori su se potrudili da nam omoguće bezbjednost na što moderniji način”, navela je.
Dodala je da još uvijek nisu dobili sva pravila kojih se moraju pridržavati.
“Nismo još uvijek dobili sva pravila, uglavnom smo sada bazirani na ona u vezi sa procedurom putovanja. Nakon toga, uvijek dobijamo agendu koje se moramo pridržavati”, rekla je.
Na pitanje portala VOP koliko traju pripreme za jedno ovakvo takmičenje, ona je navela da traju oko mjesec dana.

“Pripreme za takmičenje obično traju od 10 do mjesec dana, konkretno u ovom slučaju 15 dana kada je u pitanju World next top model. Što se moga dijela priprema tiče, osim truda da ostanem zdrava, vitalna i psihički spremna, planiram da svijetu pokažem unikatne modele jedne od naših najboljih kreatorki, Lidije Burić”, kazala je Ivana za naš portal i dodala da se takmiči pedeset djevojaka iz raznih zemalja svijeta.

Ona je otkrila od kada počinje njena ljubav prema modelingu.

“Ljubav prema sceni je moja prva i najveća ljubav, tačnije. Još kao mala sam, satima, u haljinama i cipelama sa potpeticom, pričala ogledalu, pjevala, pozirala i igrala. Kasnije sam, slučajno ili namjerno, imala priliku i pravoj publici da pokažem sve to i zaista nikada nisam imala tremu u takvim situacijama”,  navela je.
Mlada Nikšićanka je rekla da je manekenstvom počela da se bavi sa 19 godina.
“Manekenstvom sam počela da se bavim sa 19 godina, a profesionalno sam pristupila istom u svojoj 21-oj godini”, i dodala da je iza nje veliki broj revija na kojima je nosila modele domaćih i stranih modnih dizajnera.
“Iza mene je veliki broj revija što domaćih, što stranih modnih dizajnera, a domaći su: Jelena Đukanović, Jelena Roganović, Vesna Krivokapić, Ana Kovačević, Marina Banović, Lidija Burić su samo neka od mnogih poznatih imena za koje sam radila, a što se tiče stranih- najviše sam ponosna na rad za prestižnu modnu kuću Victoria's Secret prije četiri godine a zatim i priliku da nosim krila iz njihove kolekcije 2018-e godine, u Shenzhenu. Tu su i ostale revije za Ninu Naustdal, Berna modu, Stojana Radicheva, Paolu Yahtayo, Ahmeta Ozceyhana, Sahoco, Kwiat, Headknot i mnoge druge”, navela je Čupić i dodala:
“Godinama sam na modnoj sceni, bilo da je u pitanju revija, izbor ljepote ili nešto treće. Međutim, premda sam oduvijek više voljela revije, svaki odlazak u daljinu i predstavljanje svoje zemlje tamo, za mene predstavlja i odgovornost i uspjeh”, naglasila je.
Naša manekenka i model je otkrila ko je njen uzor u svijetu mode.
“Naomi Kembl je žena kojoj sam se oduvijek divila i mislim da će se slična teško pojaviti. Njena ljepota se ne ogleda u izvajanim oblinama, stasu i licu već u godinama posvećenosti zdravom načinu života i upornosti”.
Istakla je da joj je porodica najveći oslonac u svemu, pa i u modelingu.
“Porodica je moj najveći oslonac u svemu pa i u modelingu. Bez njih ne bih bila ovo što jesam, i spolja i iznutra”, kazala je ona.
Na kraju razgovora nam je otkrila kako gleda na situaciju sa koronom koja je zadesila cio svijet i koja su njena očekivanja od ovog takmičenja.
“Dolaskom virusa Covid 19 u naše živote smo polako ušli u period velike neizvjesnosti, napetosti i iščekivanja. Međutim, kako je virus uporan i ne pušta nas tako lako, tako i mi moramo istom mjerom biti uporni da se pridržavamo svih pravila i borimo da ga otklonilo, zauvijek. Ne smatram da treba sjedjeti isključivo kod kuće, jer nikada ne znamo odakle dolaze klice zaraze, ali treba da se pazimo i razmišljamo u svakom trenutku kako da zaštitimo i sebe, i druge” i dodala:
“Po mom mišljenju, najveća satisfakcija su kontakti. Već imam zakazane razgovore sa skautima iz njihovih najboljih modnih agencija, tako da postoji mogućnost za sklapanje novih poslova u modelingu. Međutim, bez svoga dugogodišnjega menadžera, Roberta Gramatikova, ne bih bila danas u ovom svijetu modelinga, gdje jesam. Dakle, moja očekivanja su usmjerena i na nagrade ali i na nešto što je van toga a ima duži vijek trajanja” zaključila je Ivana za VOP.
Anđela Dragnić

7 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com