DVOSTRUKO UBISTVO NA VERUŠI: Nemanjina supruga prijavila policiji da joj se muž ne javlja, komšija pronašao tijelo - Volim Podgoricu

DVOSTRUKO UBISTVO NA VERUŠI: Nemanjina supruga prijavila policiji da joj se muž ne javlja, komšija pronašao tijelo

Supruga Nemanje Prelevića (28), čije tijelo je večeras pronađeno u vikendici na Veruši, prijavila je oko 18,20 policiji da joj se muž ne javlja, kao i da je otišao na Verušu Danilom Pekovićem (18), čije tijelo je takođe proinađeno na istom mjestu, saopštili su iz policije. 
Kako je rekla policiji, ona je zamolila komšiju da obiđe vikendicu koji je ispred kuće zatekao Nemanju mrtvog ispred vikendice.Prelevič je 2016. godine hapšen jer je navodno pištoljem prijetio radnici a policija je u njegovoj prodavnici “Siti mobile” pronašla tri pištolja bez dozvole i 23 metka.

Podgoričanin Danilo Peković (18) hapšen je u avgustu nakon što je policija kod njega, tokom kontrole u City kvartu, pronašla pištolj sa metkom u cijevi. On je nakon toga pušten da se brani sa slobode, i tvrdio je da pištolj nosi jer se plašio za svoju bezbjednost zbog problema koje je imao sa nekim sugrađanima.
Nije bio bezbjednosno interesantna osoba.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com