DPS Golubovci: Opozicija nije glasala za odluku iz domena socijalne i dječije zaštite - Volim Podgoricu

DPS Golubovci: Opozicija nije glasala za odluku iz domena socijalne i dječije zaštite

Na XIV sjednici Skupštine Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, koja je održana u petak, 16. oktobra, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o materijalnim davanjima iz oblasti socijalne i dječije zaštite.

“Usvajanjem ove Odluke, omogućeno je roditeljima korisnika usluga JU “Centar za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječije zaštite”, za Opštinu u okviru Glavnog grada – Golubovci, čiji je osnivač Opština, da budu oslobođeni od plaćanja troškova smještaja. Predstavnici opozicije su, i ovim povodom, bili uzdržani, dok je jedan odbornik iz njihovih redova glasao protiv ove Odluke”, saopštili su iz DPS-a.

Ovim postupkom, kako ističu, pokazali su ono, što oni kao odbornici vladajuće koalicije imaju priliku da gledamo na svakoj sjednici Skupštine, da postupcima demantuju sebe.

“Naravno da ovakvo ponašanje opozicije nas nije iznenadilo, već se jasno pokazalo koliko im je stalo do građana Zete i na koji način pokazuju svoj odnos prema pitanjima od značaja za stanovnike naše opštine, a posebno za najranjiviju kategoriju društva”, zaključuju iz DPS-a Golubovci.

2 komentara

  1. Aw, this has been an extremely good post. In concept I have to put in writing like that moreover – taking time and actual effort to manufacture a great article… but so what can I say… I procrastinate alot and no indicates apparently go accomplished.

  2. I do enjoy the way you have framed this problem and it does give us some fodder for thought. However, coming from what precisely I have seen, I only trust as the reviews stack on that people today continue to be on point and in no way embark on a tirade associated with the news of the day. Yet, thank you for this superb piece and though I can not necessarily concur with it in totality, I regard the viewpoint.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com