Bjelopoljac izručen Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Bjelopoljac izručen Crnoj Gori

Četrdesetogodišnji Gavrilo Leković danas je izručen Crnoj Gori iz Srbije gdje je uhapšen krajem januara po međunarodnoj potjernici koju je za njim raspisala kancelarija Interpola u Podgorici, saznaje Pobjeda.

Leković se potraživao zbog sumnje da je pokušao da ubije Bjelopoljca Radoja Meštera, u martu prošle godine u Budvi.

Osim tog krivičnog djela, na teret mu se stavlja i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nakon što su Lekoviću stavljene lisice na ruke u Beogradu, iz policije su saopštili da je njegovom hapšenju prethodila intezivna saradnja službi Crne Gore i Srbije.

Pojašnjeno je da su kroz međunarodnu policijsku saradnju razmijenjeni podaci i saznanja o kretanju i mogućim lokacijama na kojima se Leković skrivao što je rezultiralo njegovim hapšenjem.

2 komentara

  1. I have to express some appreciation to you for rescuing me from this circumstance. Right after exploring throughout the search engines and coming across recommendations which were not helpful, I was thinking my life was done. Being alive without the presence of approaches to the issues you’ve solved by means of your good write-up is a critical case, as well as those that would have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t encountered your web blog. Your primary natural talent and kindness in maneuvering all the things was priceless. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a subject like this. It’s possible to at this time relish my future. Thanks very much for your reliable and result oriented guide. I won’t hesitate to recommend the website to any person who ought to have direction about this subject.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com