KNEŽEVIĆ: Brutalna je laž Druge familije i koncerna Vijesti da sam se sastajao sa Krivokapićem

Brutalna je laž i podmetačina Druge familije koja, okupljena oko koncerna Vijesti, sve vise liči na Prvu familiju, da sam imao bilo kakav sastanak i razgovor sa Zdravkom Krivokapićem, a kamoli da mi je saopštio da ne računa na mene u budućoj vlad, kazao je MIlan Knežević.

Vijesti su ranije danas objavile da je mandatar Zdravko Krivokapić, navodno, Andriji Mandiću, Milanu Kneževiću i Nebojši Medojeviću kazao da za njih personalno nema mjesta u novoj Vladi jer nisu “profil ličnosti”, koji njemu treba.

KRIVOKAPIĆ: Nova vlada bez tri lidera DF-a
“Sa Zdravkom Krivokapićem se nisam vidio duže od 15 dana, niti sam imao bilo kakve razgovore na ovu temu. Ovo im je “istina” kao i kad su Vijesti saopstili da sam pod Ostrogom tražio od mitropolita Amfilohija da napusti tron Svetog Petra i ode u penziju.
Da imaju i mrvu ljudske i novinarske etike, nakon ovog mog reagovanja, uputili bi izvinjenje crnogorskoj javnosti, jer meni nije potrebno od onih koje je napravio Aco Djukanovic.”, saopštio je Knežević.

Mandatar Zdravko Krivokapić je ranije danas saopštio da se nijedna stranka pobjedničke koalicije ne isključuje  iz procesa formiranja Vlade.

“Ali insistiranje na pojedincima iz tih koalicija nije interes građana ni države! CG čekaju teški i istorijski izazovi koje samo Vlada sa ekspertskim karakterom može prevazići”, naveo je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close