Švarceneger operisao srce, izjavio da se osjeća “fantastično” - Volim Podgoricu

Švarceneger operisao srce, izjavio da se osjeća “fantastično”

Zvijezda akcionih filmova Arnold Švarceneger izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se osjeća “fantastično”

“Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šetem ulicama Klivlenda”, objavio je u petak na Twitteru glumac i bivši kalifornijski guverner.

Švarceneger (73) je objavio i svoju fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Klivlwedu i zahvalio je bolničkom osoblju.

Glumac, koji je rođen sa srčanom manom, bio je podvrgnut hitnoj operaciji na otvorenom srcu 2018. kada mu je zamijenjen plućni zalistak.

Švarceneger se proslavio 80-ih godina ulogama u akcijskim filmovima kao što su “Terminator” i “Conan barbarin” te u komedijama.

Godine 2003. bio je izabran za guvernera Kalifornije. Po završetku mandata 2011. vratio se filmovima, pojavivši se u “Plaćenicima 2” i nastavku “Terminatora”.

1 komentar

  1. But a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding style . “He who will not reason is a bigot he who cannot is a fool and he who dares not is a slave.” by Sir William Drummond.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com