“VELIKA ČAST JE BITI NA ČELU OPŠTINE BAREM JEDAN DAN”: Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić - Volim Podgoricu

“VELIKA ČAST JE BITI NA ČELU OPŠTINE BAREM JEDAN DAN”: Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić

Funkciju prvog čovjeka grada pod Trebjesom u narednih 30 dana preuzeće doskorašnji potpredsjedik Opštine Nikšić, Dragan Perović.

Novoimenovani predsjednik će funkciju obavljati do izbora novog predsjednika, odlučeno je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta Opštine Nikšić, piše Onogošt portal.

“Poštovani odbornici, uz zahvalnost za podršku da u kratkom vremenu do izbora predsjenika vršim tu dužnost želim samo poručiti i vama i građanima da će loklna uprava u punom kapacitetu nastaviti sa realizacijom započetih objekata. Takođe, uskoro će biti započeti i neki novi programi i projekti. Biti na čelu Opštine Nikšić barem jedan dan velika je čast, ali i odgovornost. Zato ćemo odgovorno i posvećeno nastaviti kao i prethodnih sedam godina. Takođe, dosadašnjem predsjedniku Veselinu Grboviću želim zahvaliti u ime svih građana na učinjenom za grad Nikšić i istaći da smatramo od kada je on bio na čelu uprave bio najproduktivniji i sa najvećim brojem realizovanim projekata“, kazao je Perović.

Predlog da se Perović postavi na mjesto predsjednika uputio je odlazeći predsjedik Veselin Grbović, kome je danas na sjednici konstatovan prestanak mandata po sili zakona prije isteka roka.

Za potpredsjednika Opštine Perović je postavljen u maju 2013. godine. Do tada je obavljao dužnost direktora JU Srednja stručna škola – Nikšić, kao i poslove inžinjera u RTB – Bor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com