Bečić položio vijenac na odru mitropolita Amfilohija - Volim Podgoricu

Bečić položio vijenac na odru mitropolita Amfilohija

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić, položio je danas vijenac na odru mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, u kripti Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Predsjednik Skupštine ranije je uputio saučešće episkopima, monaštvu i sveštenstvu Mitropolije crnogorsko-primorske povodom smrti mitropolita Amfilohija.

“Jedan si od onih koji je sve što je stvorio podario svom narodu. Iskreno saučešće episkopima, monaštvu i sveštenstvu, a vječan mir i hvala Mitropolitu crnogorsko-primorskom. Nadamo se i vjerujemo da njegov nasljednik neće hoditi trnovitim putevima kojima je Mitropolit, sa svojim narodom, dostojno i pastirski koračao”, napisao je predsjednik Skupštine na Tviteru.

1 komentar

  1. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje možete dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo kakav zajam? onda se prijavite sada na? ([email protected]) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas odmah ako ste zainteresirani.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com