ŠVERCOVAO DVIJE TONE MARIHUANE: Osumnjičenom određen pritvor do 30 dana - Volim Podgoricu

ŠVERCOVAO DVIJE TONE MARIHUANE: Osumnjičenom određen pritvor do 30 dana

Državljaninu Albanije E.C. (40), vozaču kamiona u kojem je pronađeno oko dvije tone marihuane, istražni sudija Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana.

U Podgorici je prije dva dana u zajedničkoj akciji policije i Uprave carina zaplijenjeno je oko dvije tone marihuane, a uhapšen je državljanin Albanije.

Ranije je saopšteno da je zajednička akcija usmjerena ka presijecanju međunarodne rute krijumčarenja narkotika iz pravca Republike Albanije preko teritorije Crne Gore ka zemljama Zapadne Evrope.

“Na granični prelaz Božaj je danas, 3. novembra, pristiglo teretno motorno vozilo kojim je upravljao E.C. (40), državljanin Republike Albanije. Carinskom organu je prijavljena tranzitna pošljika voća i povrća koja je bila namjenjena zemljama Zapadne Evrope. Detaljnim pregledom robe, koji su izvršili službenici za suzbijanje krijumčarenja, otkriveno je devet paleta na kojima se nalazila opojna droga marihuana ukupne težine od oko dvije tone”, piše u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com