UHAPŠEN NOVLJANIN (16): Osumnjičen da je iz zlatare odnio zlato u vrijednosti od 1.800 eura - Volim Podgoricu

UHAPŠEN NOVLJANIN (16): Osumnjičen da je iz zlatare odnio zlato u vrijednosti od 1.800 eura

Policajci Centra bezbjednosti Herceg Novi  uhapsili su je L.V. (16) zbog sumnje da je juče opljačkao zlataru u tom gradu i iz nje odnio zlato u vrijednosti od oko 1.800 eura.

“Sprovodeći mjere i radnje u cilju identifikacije nepoznatog izvršioca, policijski službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi došli su do sumnje da je L.V. (16) iz Herceg Novog izvršilac krivičnog djela krađa i protiv njega je podnijeta krivična prijava”, saopšteno je uz Uprave policije.

Kako su  pojasnili, daljim aktivnostima  došlo se do sumnje da su u ovom događaju učestvovala još dva lica.

“Maloljetnom D.V. (16) se na teret stavlja krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela, dok je protiv A.Đ. (25) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prikrivanje”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, sumnja se da je A.Đ., po prethodnom dogovoru sa maloljetnima L.V. i D.V., otkupio pomenuti zlatni nakit vrijednosti 1.800 eura, za višestruko manji novčani iznos.

3 komentara

  1. A person essentially help to make critically posts I’d state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this actual publish extraordinary. Magnificent task!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com