UHAPŠENI BUDVANI: Taksijem došli do Podgorice, pa opljačkali kladionicu na Starom aerodromu - Volim Podgoricu

UHAPŠENI BUDVANI: Taksijem došli do Podgorice, pa opljačkali kladionicu na Starom aerodromu

Policija je uhapsila Budvane M.J. (18) i A.Š. (19) zbog sumnje da su prije dva dana opljačkali sportsku kladionicu na Starom aerodromu u Podgorici.

“Osumnjičeni su 4. novembra u večernjim satima došli taksijem iz Budve u Podgoricu. Vozaču su saopštili da ih sačeka u pomenutom naselju, dok su se oni maskirani kapuljačama i plastičnim maskama uputili ka kladionici kojom prilikom su, kako se sumnja, uz prijetnju nožem od radnice ukrali 750 eura. Nakon izvršenja ovog djela otišli su do taksi vozila sa kojim su se vratili u Budvu”, navodi se u saopštenju policije.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu.

Kako su kazali iz policije, u ovoj godini od 29 krivičnih djela razbojništva i razbojničkih krađa rasvijetljeno je 20 djela ili oko 70 odsto, što ukazuje na kvalitetan proaktivni i operativni rad službenika kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica na pronalaženju izvršilaca navedenih krivičnih djela.

“U odnosu na prethodnu godinu (2019) preventivnim aktivnostima kriminalističke policije smanjen je broj razbojništava i razbojničkih krađa za 57 odsto”, zaključuje se u saaopšenju.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com