DF: Gojko Perović demantovao Daku Davidovića, kandidata za prvog tajkuna novog režima - Volim Podgoricu

DF: Gojko Perović demantovao Daku Davidovića, kandidata za prvog tajkuna novog režima

Demokratski front sapštio je danas da je sveštenik Gojko Perović samo potvrdio da je Crkva postavila mandatara Zdravka Krivokapića na čelo izborne lista Za budućnot Crne Gore.

“DF sa posebnom pažnjom ukazuje na izjavu sveštenika Gojka Perovića, kojom je potvrdio ono što je DF govorio još od predaje izborne liste koalicije Za budućnost Crne Gore – da je Zdravko Krivokapić za prvo mjesto na toj listi predložen od MCP. Taj predlog su, u ime MCP, predsjedniku NSD Andriji Mandiću, saopštili vladika Joanikije i sam sveštenik Perović, o čemu je i ranije bila upoznata naša javnost. Dakle, naknadna obavještenja Dake Davidovića, kako ga je on postavio na čelnu poziciju, a ne Crkva i DF, su tako na najbolji i najuvjerljiviji način demantovana. I dobro je da je to uradio sveštenik Gojko Perović, kako ne bi bilo nedoumica kod dijela javnosti”, naveli su iz Demokratskog fronta.

Istina nam je, kako dodaju, potrebna svima, jer želimo da se razlikujemo od prehodne vlasti.

“Posebno je važno da se nje drže svi važni donosioci odluka koje su promijenile Crnu Goru. Naravno, vrlo lako prepoznajemo i one druge, koji gledaju samo svoju korist i kako da sada ućare na ovoj velikoj pobjedi, pa se sada guraju u prvi plan i sebi pripisuju navodno velike zasluge. A istina je da su takvi, mjesecima prije izbora, radili na razjedinjavanju, dok su drugi ukrupnjivali snagu naroda i objedinjavali one koji se nisu mogli objediniti decenijama”, poručuju iz DFa.
Kada bi neko, kako kažu, pročitao ove “već demantovane poruke Dake Davidovića, ne znajuci ko ih je saopštio, ne bi imao dileme da je to izgovorio neko iz Milovog DPS podmlatka, željan dokazivanja i ratničke narogušenosti”.

Iz DF poručuju i da “po njegovom mišljenju, koje se formira na osnovu ,,džepa” i ličnih interesa, on sada, nakon svega, smatra da su svi neprijatelji Crne Gore i “crnogorskog naroda” – u Srbiji, a posebno su to državni organi, MUP, BIA, srpski narod i njegova vlast u Beogradu, koja se u duhu međunarodnih pravila iskreno bori za zaštitu svoga naroda”.

DAVIDOVIĆ: Lideri DF-a pokušavaju da sruše formiranje nove vlade, Krivokapić na meti jer neće da bude ničiji poslušnik

“Pa je za Davidovića naročito sporan DF, koga predstavlja kao velikog neprijatelja jer većinski predstavlja srpski narod u Crnoj Gori i ima otvorene, prijateljske i bratske odnose sa Srbijom.
Zbog toga Davidović, koji se kandidovao za prvog tajkuna novog režima, šalje poruku – moramo se osloboditi uticaja Srbije koji se ostvaruje preko DF, pa ako DF i pobijedi na izborima treba ga isključiti iz vlasti i javnog života. Zato sada Davidović tako hvali Krivokapića, kao nekog koji neće nikoga da sluša, a naročito DF. Nikog, osim Dake, kako rezonuje Davidović. I zato se DF mora izostaviti iz vlade, jer je Davidović imao razmirice sa njima, navodno oko mandata, i to u Trebinju.
Da je i ovaj nastup logički kontradiktoran, poput onih Milovih da ide u šumu, potvrđuje izjava da se DF borio za fotelje, a Krivokapić i Daka nijesu. A šta imamo nakon svega – Krivokapić će uskoro postati predsjednik Vlade, Daka krči put ka prvom tajkunu novog režima, a DF ostade bez svega onoga sto je zadobio na izborima. Neka javnost nakon svega procijeni svačije poštenje, korektnost i iskrenost”, navode iz Demokratskog fronta.
Sreća je, kako kažu, što narod sve vidi i što će kampanja laži o foteljama i foteljašima iz DF uskoro da se obije o glavu onima koji su tu prljavu igru osmislili i u javnosti dominantno podsticali.

“Danas je javnost upravo mogla da vidi kako funkcioniše kandidat za prvog tajkuna novog režima, koji je otkrio sve ono i što nije rekao i rekao je sve ono zbog čega bi umniji i pošteniji ćutali ili se pak stidjeli.
Na kraju, grdno se varaju oni koji su mislili da će preko nove vlasti nastaviti pljačku građana tamo gdje se ,,zaustavio” DPS, jer se DF svih ovih godina borio protiv mnogo opasnijih igrača, bjelosvjetskih protuva i crnogorskih tajkuna, štiteći obraz Crnoj Gori”, zaključuju iz Demokratskog fornta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com