LEPA LUKIĆ NAPISALA TESTAMENT: Evo kome je ostavila sve što ima, u poslednju oporuku ušla i MAČKA - Volim Podgoricu

LEPA LUKIĆ NAPISALA TESTAMENT: Evo kome je ostavila sve što ima, u poslednju oporuku ušla i MAČKA

Legendarna pjevačica Lepa Lukić stavila je u svoj testament mačku!

Diva narodne muzike ostaviće svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere bratancu Radisavu, ali uslovila ga je da mora da brine o njenoj Mazi. Ukoliko se bude dobro starao o maci, on će dobiti restoran, dva stana, kuću u i svu Lepinu ušteđevinu.

“Napisala sam u testamentu, u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački ako ja odem prije nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslijediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat”, kaže Lepa Lukić.
FOTO: PRINTSCREEN, PREMIJERA
Pjevačica objašnjava da je veoma vezana za macu, koju je udomila prije devet godina. Pošto nikada nije imala djece, Maza je Lepi kao ćerka.

“Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dijete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svijet. Od 2011. nas dvije živimo zajedno kao majka i ćerka. Pravi je zvrk”, priča pjevačica sa osmijehom na licu.

FOTO: PRINTSCREEN/EXKLUZIV TV PRVA

Ona dodaje da sa svojom ljubimicom priča kao sa čovjekom:

“Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: “Mjauuu”, ja je pitam:”Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?” Odemo zajedno do mjesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svjmetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlijepila! Uz Mazu nikada nisam sama.”

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com