Završen sajam stipendija i praksi Univerziteta Crne Gore - Volim Podgoricu

Završen sajam stipendija i praksi Univerziteta Crne Gore

Sajam praksi i stipendija, u organizaciji Karijernog centra Univerziteta Crne Gore je, zbog pogoršanja epidemiološke situacije i uvođenja novih mjera NKT-a, završen onlajn, putem Zoom platforme.

Iz Karijernog centra naglašavaju da je bila izuzetno zahtjevna i teška tehnička organizaciju zbog kratkog vremena u kom je Sajam bilo neophodno preusmjeriti na onlajn verziju, pa su se izvinili što je zbog tehničkih problema određeni broj intervjua izostao kod nekih poslodavaca i studenata, ali ističu da će se ti intervjui organizovati u narednoj sedmici.

“Sajam je u ovom semestru obuhvatio studente sa devet fakulteta, koji su imali priliku da obave razgovore sa 50 poslodavaca i na taj način naprave prvi korak ka njihovom zapošljavanju, kroz obavljanje prakse ili ostvarivanjem prava na stipendiju. U narednom periodu obaviće se konačna evaluacija prvog Sajma stipendija i praksi, nakon koje će se znati tačni ishodi, iako su već sada povratne informacije svih učesnika Sajma, veoma pozitivne”, naveli su u Karijernom centru UCG i najavili više projekata ovog tipa, koji će uključiti ostale univerzitetske jedinice i veći broj poslodavaca.

1 komentar

  1. Whats rough now is how the programmed look to ones life is not changed. This may sound confusing? It’s almost as if we blitz through our lives with blinders on, not accepting the true meaning of our own existence.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com