ŠĆEPANOVIĆ: Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu riječ o klubu - Volim Podgoricu

ŠĆEPANOVIĆ: Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu riječ o klubu

Crnogorski košarkaški stručnjak Vlado Šćepanović prvi put se oglasio nakon odlaska iz Partizana i otvoreno govorio o privrženosti klubu i problemima sa kojima se susretao dok je sa klupe predvodio crno-bijele.

Nakon očajnih rezultata na startu sezone Šćepanović je napustio Partizan, a zamijenio ga je Slovenac Sašo Filipovski.

Mladi stručnjak je razočaran, ali nema namjeru da pljuje voljeni klub.

“Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu riječ o klubu. Ali, zamjena teza je da je sadašnja ekipa bolja od prošle, što sam i rekao u startu. Uz to, nismo trenirali šest mjeseci, bili smo bez podrške navijača, a svi znamo da oni čine tim bar 30 odsto boljim, pa je na vidjelo dolazio individualni kvalitet igrača… Ali i to smo polako postavljali na mjesto. Treba vrijeme, da igrači shvate da je, uz trenerovu krivicu za poraz, jer je trener uvijek kriv, nešto i do njih kada u završnici sa Huventudom promaše pet otvorenih šuteva, ili zicer, kada bespotrebno naprave faul na centru”, rekao je Šćepanović za “Mozzart sport”.

Porazi od Huventuda i Budućnosti praktično su odlučili Šćepanovićevu sudbinu.

“Pa vjerovatno bi bilo drugačije da smo ta dva meča dobili. Ali, ne zaboravite da se naša svaka pobjeda omalovažavala, a svaki poraz predstavljan kao katastrofa. Je l’ stvarno neko mislio da je realno da posle samo četiri pripremne utakmice vežemo deset pobjeda? Pa protiv Budućnosti, koju smo jedva dobili prošle godine pred punim tribinama, imali smo četiri puta ‘dobijen meč’, dok smo bez najboljeg napadača i defanzivnog igrača ubedljivo pobijedili Cedevitu koja nas je prošle sezone ponizila u Ljubljani i izgubila u poslednjoj sekundi u Beogradu. Pogledajte, bez trunke želje da omalovažim Sašu Filipovskog, čiji rad izuzetno cijenim, uspjeh protiv Cedevite je u medijima okarakterisan tek kao pobjeda, a Zadar je ’razbijen’… Zašto?”, pita se Šćepanović.

2 komentara

  1. Nice post. I discover something harder on distinct blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content using their company writers and practice a little from their site. I’d choose to apply certain using the content on my own weblog regardless of whether you do not mind. Natually I’ll supply you with a link on your web blog. Thank you sharing.

  2. The the very next time I read a blog, Lets hope so it doesnt disappoint me just as much as this. Come on, man, Yes, it was my replacement for read, but I just thought youd have something fascinating to mention. All I hear is really a handful of whining about something that you could fix in the event you werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com