MAROVIĆ: Odbornik DPS-a poziva na uzimanje pušaka u ruke - Volim Podgoricu

MAROVIĆ: Odbornik DPS-a poziva na uzimanje pušaka u ruke

Odbornik u lokalnom parlamentu Glavnog Grada je na društvenoj mreži Facebook prokomentarisao da je sramno i strašno sve nakon 30. avgusta aludirajući na smjenu režima koji je 30 godina ucjenjivao, varao i pljačkao ovaj narod pa tim putem predlaže da se uzmu puške u ruku, navodi se u reagovanju odbornice u Skupštini Glavnog grada Marije Marović, povodom izjave odbornik DPS-a Vujoševića.

“Moram istaći da se radi o fašističkoj poruci, pozivanju na krvoproliće i da se ide na svoj narod oružjem. Vujošević od bunila koje ga je zadesilo 30. avgusta šalje poruku koja ni malo nije naivna, niti šaljive intonacije već zabrinjava.

Kao odbornica u istom parlamentu a i kao slobodna građanka ove naše lijepe Crne Gore ne mogu, a da ne osudim ovakav besprizoran poziv i komentar i ujedno da pozovem nadležne institucije da odrade svoj posao.

Najmanje što moze da uradi jeste da se povuče sa mjesta odbornika u lokalnom parlamentu i spuštene glave se izvine svim građanima Crne Gore”, saopštila je Marija Marović Odbornica PZP-a u Skupštini Glavnog grada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com