ZAVRŠEN SASTANAK PREDSTAVNIKA SNP-A SA KRIVOKAPIĆEM: Partije će dobiti mjesta u Vladi - Volim Podgoricu

ZAVRŠEN SASTANAK PREDSTAVNIKA SNP-A SA KRIVOKAPIĆEM: Partije će dobiti mjesta u Vladi

Zdravko Krivokapić i predstavnici Socijalističke narodne partije sastali su se danas, kako bi se razjasnila preostala pitanja vezana za delegiranje kadrova po dubini u novoj administraciji.

Funkcioner SNP Vasilije Lalošević, kazao je nakon sastanka sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem da je SNP htio da poštuje preporuke i zaključke Izvršnog odbora koji je zaključio da vlada mora biti sastavljena do 2. decembra.

“Sastanak je bio dobar, dogovorili smo da nastavimo komunikaciju. Mislim da će partije dobiti mjesta po dubini. SNP će kandidovati strucne ljude i bićemo u funkciji građana”, rekao je Lalošević, piše Pobjeda.

On je kazao i da “smo na pravom putu da od 2.decembra kažemo da u Crnoj Gori više nikada neće biti isto”.

“Nova vlast će pokazati odgovornost prema svojim biračima , ali i prema svim građanima Crne Gore, naveo je Lalošević, dodajući da će nakon sjutrašnjeg sastanka napraviti spisak kandidata po dubini”, naveo je Lalošević.

Podsjećamo. predstavnici Socijalističke narodne partije i mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić sastali su se jutros u Podgorici.

Sastanku su u ime SNP-a prisustvovali Dragoslav Šćekić, Dragan Ivanović i Vasilije Lalošević, prenosi Pobjeda.

Kako je ranije najavljeno sastanak se održava kako bi se pojasnili određeni detalji o formiranju Vlade, ali i pojedinosti kako će ona izgledati po dubini.

Očekuje se da mandatar održi sastanke i sa ostalim partijama nove većine, kako bi, sve bilo precizirano i spremno za sjednicu 2. decembra.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com