SASTANAK ODLAZEĆE I BUDUĆE VLADE Krivokapić: Početak tranzicije vlasti - Volim Podgoricu

SASTANAK ODLAZEĆE I BUDUĆE VLADE Krivokapić: Početak tranzicije vlasti

Mandatar Zdravko Krivokapić pozdravio je večeras spremnost Ministarstva finansija odlazeće Vlade da novoj vlasti pruži informacije o stanju državnih finansija.

On je na Tviteru saopštio da prihvataju poziv da se njihovi predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade, smatrajući da je to početak dugo očekivane tranzicije vlasti.

“Kao što smo više puta naglasili, spremni smo da preuzmemo odgovornost upravljanja državnim finansijama i ukupnom javnom administracijom uz punu dostupnost svih podataka javnosti. Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana”, napisao je Krivokapić.

Dodao je da očekuju da se najavljeni sastanak održi u najskorije moguće vrijeme, kako bi, kako je naveo, što prije započeli oporavak crnogorske ekonomije i društva.

1 komentar

  1. Hey, I simply hopped over to your web page via StumbleUpon. No longer something I would normally learn, but I liked your thoughts none the less. Thank you for making something price reading.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com