UHAPŠENO SEDAM PODGORIČANA: Krali bicikla, alate, novac - Volim Podgoricu

UHAPŠENO SEDAM PODGORIČANA: Krali bicikla, alate, novac

Devet osoba  će odgovarati krivično za 23 imovinska delikta u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da je uhapšeno sedam osoba zbog 11 imovinskih delikata dok su protiv dva maloljetnika koja se terete za 12 teških krađa podnijeli krivčne prijave u redovnom postupku, a u periodu od  4. do 18. novembra zbog četiri teške krađe i šest krađa uhapsili sedam lica.

“Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa lišen je slobode S.B. (21) koji je iz jedne kuće otuđio tri televizora. S.Š. (37) je uhapšen zbog teške krađe koju je izvršio, sumnja se, tako što je iz vozila otuđio HTZ opremu, alat, lične stvari i zlatni nakit. Ž.P. (41) i V.G. (38) se terete za dvije teške krađe, koje su izvršili na štetu jedne firme tako što su, kako se sumnja, otuđili više komada električnog alata”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da su zbog krivičnih djela krađa uhapšeni sO.B. (23), N.G. (24) koji su počinili po jedno djelo dok je J.P. (36) uhapšena zbog sumnje da je izvršila četiri krivična djela krađa.

Oni su ukrali bicikla, mobilni telefon i kozmetičke proizvode.

“Krivične prijave policija je podnijela protiv M.S. (14) i L.B. (15) zbog sumnje da su izvršili 12 krivičnih djela teška krađa na štetu više fizičkih i jednog pravnog lica”, navodi se u saopštenju.

Kako pojašnjavaju, oni su, sumnja se, u proteklom mjesecu iz objekata u izgradnji otuđivali razne vrste električnih alata za građevinarstvo, iz dvorišta kuća bicikla i različite alate a iz unutrašnjosti jednog objekata otuđili su novac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com