“Licemjerno da DPS glumi zaštitnike Budvana” - Volim Podgoricu

“Licemjerno da DPS glumi zaštitnike Budvana”

Budvanski odbor Demokratskog fronta (DF) reagovao je na ocjene DPS-a, iz kojeg je ranije danas saopšteno da zbog neznanja predsjednika Opštine Budva radnici u lokalnim preduzećima ne primaju plate.

“Opštinski odbor partije pod nazivom DPS u stečaju kao da je upao u vremensku rupu koja im je naprasno izbrisala pamćenje pa očekuju da su i građani Budve krenuli njihovim stopama”, saopštio je DF.

Krajnje je, kažu, licemjerno da ova smiješna družina ovih dana svojim patetičnim saopštenjima pokušava da glumi zaštitnike javnih interesa građana Budve, kada su upravo oni bili ti koji su uz zloupotrebu državnih organa protivzakonito bloakirali račun Opštine i time ostavili građane Budve, zaposlene u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima bez egzistencije.

“Isti oni su u predizborne svrhe, uz pomoć odlazeće Vlade isplatili zarade koje su kasnile time čineći prekršaj. O kršenju zakona države Crne Gore najmanje prava imaju da pričaju oni koji su mimo svih zakona postavljali na čelne funkcije tzv.koordinatore službi što će ući u anale pravne nauke. Danas glume poštenje oni koji su htjeli da zaduže grad za novih 30 miliona eura a spriječili su ih građani 30.08 i istovremeno su ih poslali u političku prošlost. Kako je funkcionisao grad tokom vaše uprave najbolje svjedoči činjenica da ste od Budve uz pomoć pendreka i suzavaca napravili okupacionu zonu koja je trajala puna dva mjeseca”, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju DPS da nijesu oni ti koji su ostavili novac na računu za zarade, već je to novac koji je ostao od administracije Bata Carevića prije blokade računa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com