ĐUKANOVIĆ: Započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ: Započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Dinamičan razvoj infrastrukture i turističke ponude Budve u proteklim decenijama vodio je sveukupnom razvoju budvanske opštine i zasluženom sticanju epiteta prijestonice crnogorskog turizma.

Započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete, obogatiti ponudu i ići ka još većoj prepoznatljivosti na međunarodnoj sceni. U tome je ključan kontinuitet strateškog djelovanja kako bi se raspoloživi resursi adekvatno valorizovali i nastavilo s privlačenjem kredibilnih i priznatih stranih investitora, koji u Crnu Goru pored finansijskih sredstava, donose i neophodna znanja i prijeko potrebne visoke standarde poslovanja.

Uvjeren sam da će očuvanje tradicije, mediteranske kulture, suživota i multietničkog sklada kao najviših vrijednosti moderne, građanske i evropske Crne Gore, nastaviti da budu najbolji temelj na kojem počiva dalja modernizacija i održivost razvoja Budve, na dobro njenih građana i dobro Crne Gore. U tome će i nova Vlada imati moju punu podršku.“, kazao je u čestitci Đukanović.

2 komentara

  1. After study some of the blog posts in your site now, and i genuinely such as your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and are checking back soon. Pls look into my web site likewise and make me aware what you consider.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com