Medojević o osnivanju partije Davidovića: Srećan povratak u srednji vijek - Volim Podgoricu

Medojević o osnivanju partije Davidovića: Srećan povratak u srednji vijek

Predsjednik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je to što biznismen Miodrag Daka Davidović osniva partiju povratak u srednji vijek.

DAVIDOVIĆ: Ministri nove vlade su “čedo našeg pokreta”;

DAVIDOVIĆ: Brčvak pokušao da potkupi Abazovića sa 21 milion eura

“Opet je u pravu, meta je DF, a DPS treba zaštitit.Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko Vijesti i Mila Đukanovića je napravljen još prije izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države”, ocijenio je Medojević.

Kako kaže, za ostvarenje tog cilja trebalo je razbiti i uništiti DF, kao najjaču opozicionu grupaciju koja se zalagala za korjenite i radikalne reforme, demontažu totalitarnig sistema i hapšenje lopova iz prethodnog režima.

“Zato je izmišljena priča da zapadne Ambasade ne žele nas trojicu u Vladi. Vladari iz sjenke nijesu željeli nijednu  partiju iz pobjedničke koalcije u Vladi osim GP URA, koja je u vlasništvu tajkuna Vijesti. Dio plana je i osnivanje nove “prosrpske” stranke koja će imati podršku Crkve i pravljenje koalicije sa “pročišćenim” DPS nakon njihovog kongresa”, kaže Medojević.

Kaže i da je najavio da će neki od Zdravkovih apostola, postati “drug član” nove stranke. I da je priča o ekspertima samo bacanje prašine u oči neukom i neinformisanom narodu.

“Ja sam za taj plan saznao prije pet mjeseci i javno sam ga raskrinkao, dio po dio. Dobićemo Vladu koja će štititi tajkune i mafiju i cijenu štednje prebaciti na male preduzetnike, radnike i siromšne. Nije mi drago, što sam bio u pravu. Ali to je fakt. Sve sam na vrijeme pojasnio. Vlada tajkuna i zadržavanja statusa quo.Vlada protiv reformi i demontaže DPS. Evo jedonstavan test. Neka Zdravko i njegov kum samo javno kažu : MILO LOPOVE!!! Ako smiju”, zaključuje Medojević.

V.R.

2 komentara

  1. “I precisely needed to say thanks yet again. I am not sure what I could possibly have created in the absence of those tactics provided by you on this situation. Completely was the fearsome scenario in my view, but taking a look at a new expert tactic you resolved the issue forced me to jump for contentment. Now i am happier for the support and as well , pray you find out what a powerful job you are always accomplishing teaching men and women through your web page. I know that you haven’t got to know all of us.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com