ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Beranac PRIZNAO da je pucao u suprugu - Volim Podgoricu

ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Beranac PRIZNAO da je pucao u suprugu

Sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vanja Rakonjac odredila je pritvor do 30 dana službeniku Sektora granične policije Berancu Puniši Premoviću (47), zbog ubistva supruge Ivane Premović (39).

On je osumnjičen da je upotrebom vatrenog oružja lišio života svoju suprugu u Beranselu kod Berana, čime je počinio krivično djelo teško ubistvo člana porodice.

Sumnja se da je suprugu lišio života upotrebom službenog pištolja koji je posjedovao na zaduženju kao službeno lice. Premoviću je dan ranije određeno tužilačko 72-časovno zadržavanje.

On je, kako saznaju “Vijesti” iz izvora bliskih istrazi, u Tužilaštvu priznao da je pucao u suprugu i da mu supruga nije dala povod za to. U istrazi se branio da ne sjeća detalja kako je pucao u suprugu.

“Stigao sam iz prodavnice gdje sam tog dana pio i kada sam ušao u kuću iznerviralo me je što sjedi na krevetu sa telefonom u rukama. Kazao sam joj da bi bilo bolje da nešto uradi, ali da mu ona nije odgovarala”, ispričao je Premović pred istražnim sudijom Vladanom Đalovićem.

Istakao je ga je to iznerviralo što besposleno sjedi na kauču.

“Izašao sam u hodnik, uzeo pištolj i ispalio jedan hitac u nju”, ispričao je Premović, kojem je tog dana izmjereno 2,80 promila alkohola u krvi.

On je nakon saslušanja pao na betonsku podlogu, nakon čega mu je ukazana pomoć u bjelopoljskoj bolnici.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com