ABAZOVIĆ: Bar je Crna Gora u malom, ponosni smo na njegov multikulturalizam - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Bar je Crna Gora u malom, ponosni smo na njegov multikulturalizam

Bar je grad u kojem se gradila država Crna Gora stoga je njegov dan – 24. novembar Dan oslobođenja od fašizma veliki i značajan datum za sve dobronamjerne subjekte u crnogorskome društvu, poručio je lider URE Dritan Abazović čestitajući Dan opštine svim građanima, predsjedniku Opštine, Skupštini Opštine i svim odbornicima.

On je kazao da je Bar grad sa bezbroj bogatstava kako materijalnih tako i duhovnih i da je to veliki kapital ovoga grada.

“Veliki je značaj ovoga grada za cijelu crnogorsku privredu a zahvaljujući njegovoj burnoj istoriji i tradiciji on je postao važno turističko mjesto. Na aktuelnoj ali i svakoj drugoj lokalnoj vlasti je da interese građana i grada stavi u prvom planu a zanemari interese krupnog kapitala. Bar mora njegovati svoja prirodna bogatstva i brižljivo uređivati prostor”, poručio je Abazović u čestitki.

 “Na dan Bara valja se podsjetiti da jednako onako koliko nam je on dao dužni smo i da mu vratimo. I koliko god bili željni da mu se odužimo to nikada u potpunosti nećemo uspjeti. Bar je adresa na kojoj su od davnina njegovani multikulturalnost multikonfesionalnost i suživot svih građana bez obzira na njihovu pripadnost i opredjeljenje. Zato je Bar i mjesto koje predstavlja građansku Crnu Goru u malom”,  zaključio je Abazović u čestitki.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com