BOJANIĆ OBEĆAO: Sve javne finansije će biti JAVNE I DOSTUPNE svim građanima

Na današnjem, prvom po redu, sastanku predstavnika Ministarstva finansija i kandidata za ministre razgovaralo se o nacrtu budžeta za iduću godinu, kao i o svim pitanjima važnim za finansijsko-ekonomsko stanje države.

U timu mandatara Zdravka Krivokapića su bili kandidati za ministre finansija i socijalnog staranja, ekonomskog razvoja i kapitalnih investicija Milojko Spajić, Jakov Milatović i Mladen Bojanić.

U ime aktuelne Vlade učestvuje ministar finansija Darko Radunović sa saradnicima“Nakon Skupštine i buduća Vlada preduzima prve korake ka tranziciji vlasti u Crnoj Gori. Cilj nam je da državne finansije, i sa prihodne i sa rashodne strane, učinimo javnim i da ih stavimo u funkciju svih građana i privrede Crne Gore”, poručio je na Tviteru kandidat za ministra kapitalnih investicija, Mladen Bojanić.
Kako je dodao, akcenat nove Vlade će biti na dobrom upravljanju, adekvatnom planiranju, transparentnosti i jednakosti za sve.

“Ovo će znaciti i uštedu u rashodima i veće prihode. Opstrukcije nas neće ni zaustaviti ni pokolebati”, poručio je Bojanić.

V.R.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close