MUGOŠA: Situacija ozbiljna, ne smijemo dozvoliti da se sistem ugrozi (UŽIVO) - Volim Podgoricu

MUGOŠA: Situacija ozbiljna, ne smijemo dozvoliti da se sistem ugrozi (UŽIVO)

Situacija u Crnoj Gori je ozbiljna i ne smijemo dozvoliti da se ugrozi sistem.

To je na konferenciji za novinare Nacionalnbog koordsinacionog tijela saopštio direktor Instituta za javno zdaravlje Boban Muguša.

“Moramo da shvatimo da je transmisija visoka i može pogoditi svakog. Neophodno je da svi shvatimo da ove mjere treba poštovati”, rekao je Mugoša.

“One treba da smanje kontakte kako bi spriječii dalje prenošenje infekcije i one su sa razlogom uvedene. Zaključili smo da je ovo mjera koja može pomoći u ovoj situaciji i vidimo da ih uvode i druge zemlje. Sva ova situacija čini nas ranjivima jer svako novo odugovlačenje u sprečavanju širenja infekcije dovodi u pitanju i naš redovni život, mentalno zdravlje i fizičke sposobnosti. Ono što može da nas vrati u normalan život do vakcine je poštovanje osnovnih mjera i onih koje su donešene.  Vrijeme je da se razumiju i prihvate mjere”, istako je Mugoša.

 

1 komentar

  1. I’m just commenting to let you know of the impressive experience my friend’s girl gained browsing your blog. She noticed lots of things, most notably what it’s like to have a marvelous coaching character to let a number of people without hassle understand several tricky subject areas. You really exceeded our expected results. I appreciate you for coming up with such practical, dependable, educational and as well as fun guidance on your topic to Evelyn.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com